06-22654352 welkom@ireneartz.nl

 

Bewust werken met Adem:

Adem maakt je onderbewuste bewust, opent naar je dieper gelegen patronen en vastgelopen emoties. Adem is een diep helende vorm van meditatie.

Bewust adem en samenwerken met mij geeft je:

– Een enorme boost zowel in bewustwording als op menspersoonlijk vlak en tevens voor je gezondheid en immuunsysteem

– Een samenwerking en doorstroming op alle lagen en dat maakt emotioneel vrij, geeft vertrouwen en rust in het leven

– Fysieke voordelen treden doorgaans op zoals: Verlichting van hoofdpijn, nek en schouderklachten verminderen, maag en darmproblemen worden minder evenals stressverlaging en vermindering terugkerende gedachtenloops.

– Oude patronen en overtuigingen komen in het licht staan omdat ze klaar zijn voor heling

– Je komt op de Weg van Overgave, Vergeving en Heling. De Weg van de Onvoorwaardelijke Liefde 

 

1 op 1 is maatwerk en onze wederzijdse onverdeelde aandacht

Je ontvangt 5 1 op 1 Live sessies van anderhalf uur 

Iedere sessie heb je een praktische en tevens diepgaande (adem)ervaring waardoor je opening en doorstroming zult ervaren. Je ervaart een diepgaande verbinding vanuit je hart. Kleinere en/of grotere trauma’s/gebeurtenissen krijgen waardering voor de bijdrage in jouw leven in plaats van het gebruikelijke menselijke innerlijke verzet tegen de pijn of angsten. Je ontvangt diepere inzichten en verruiming in bewustwording. Je wordt je dieper bewust van het belang van Overgave, Vergeving en Heling van al je angsten. 

Workshop Stress Release 

Ik ben tevens verbonden aan Wellness Centrum Thermen Bussloo (Voorst) en Thermen Berendonck (Groningen). Daar verzorg ik op regelmatige basis de workshop Stress Release voor groepen. Zie ook de ervaringen van de deelnemers! Een hele fijne dag om op diepgaand niveau kennis te maken met wat Adem eigenlijk is, waarom het zo goed voor je kan werken aangevuld met diepe inzichten vanuit je eigen hart. 

Wil je een losse sessie? Dat kan ook.

Neem contact op voor een 1 op 1 sessie bij mij als je wil ervaren hoe je jezelf in de diepte weer kunt bereiken, herstel het vertrouwen in je hart en krijg weer toegang tot je wezenskern. 

Stuur je mail naar: artz.irene@gmail.com

 

Wist je dat je ademhaling een prachtige en krachtige Gids kan zijn in jouw proces? 

 

HeartMath informatie:

Heart Math staat van voor Hart en Wetenschap. Als gecertificeerd Heartmath Trainer bied ik je deze (adem)technieken aan (in het 1 op 1 traject) vanuit mijn hart en ervaring. Deze hart en brein connectie herinnert je op eenvoudige wijze aan de zeer diepgaande verbinding met het Universum die je hebt en waartoe jij als uniek levend mens de toegang tot hebt.

www.heartmathbenelux.com

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant