06-22654352 welkom@ireneartz.nl

 

Bewust werken met Adem en het Medicijnwiel:

Ik kan je bijstaan in de uitdagende en uitnodigende periodes ten tijde van of na verlies en rouw. Doordat ik zelf meerdere keren te maken heb gehad met allerlei vormen van verlies en rouw, heb ik hierin mijn Zielsmissie, mijn Soulsong kunnen ontdekken.

Het Medicijn wat ik hierin te bieden heb is vanuit een dragend geheel met je meevoelen in de diepte. Wat wordt er voorbij de sluiers en illusies werkelijk aan je getoond? Welke karmische aspecten ontmoet je weer in dit leven? Welke heling wordt er van je gevraagd? 

Het medicijnwiel neemt je mee door je levensjaren en toont aan de hand van numerologie in welke levensfase je bepaalde dingen hebt te doorzien en helen. Het toont je waar je unieke talenten te vinden zijn, wat je levensdoel is, wat je levensweg is en welke karmische thema’s je ondersteunen danwel tegenhouden. Welke ouder/ voorouder is ten diepste nog verbonden met jouw thema’s waarvan je je nog niet bewust bent maar welke je wel iedere dag draagt en leeft?

De combinatie met Ademen zorgt voor een diepgaande verbinding met je lichaam, geest, hart en ziel. Het maakt je onderbewuste bewuster, opent naar je dieper gelegen patronen en vastgelopen emoties. Adem is een diep helende vorm van meditatie.

Adem is een Weg van Onvoorwaardelijke Liefde 

 

HeartMath Ademcoaching 1 op 1 

Heartmath Ademcoaching is een hele zachte en ontspannen manier van leren voelen. Je gaat meer en meer van het denken naar het voelen en je leert daarbij Ademtechnieken, specifiek gericht op het Hart, om jezelf in iedere situatie Coherent te maken, dat betekent in balans zowel mentaal, emotioneel, fysiek, in je gedrag en in de Spirituele Verdieping. Je bent hierdoor in staat om alles wat je van binnenuit weet, al je gedachten en gevoelens ook daadwerkelijk te belichamen in je dagelijks leven.

Heartmath maakt het mogelijk om datgene wat je voelt ook daadwerkelijk te kunnen zien op een beeldscherm. Via een oorsensor leer je hoe alles invloed heeft op jouw hartritme en ervaar je gedurende deze coaching meer en meer energie en veerkracht ontstaan. 

Ik verzorg de heartmath coachings 1 op 1, maar ook in de groep door middel van dagworkshops bij de Thermen Resorts Bussloo (bij Apeldoorn) en Bad Nieuweschans (bij Groningen). Beiden zijn dragend en ondersteunend aan je proces en de belichaming daarvan in je dagelijkse leven. 

Workshop Ademkracht voor het KI Centrum te Baarn van Hans Peter Roel 

De workshop vindt plaats op 4 Oktober 2024 van 14.00 uur tot 18.00 uur

Het is een interactieve workshop waarin we met elkaar de ongelofelijke kracht van Adem gaan begrijpen, ervaren en in de diepte gaan voelen. Ik combineer dit met de invloeden van diverse Frequenties, Muziek en Stilte. 

Een Prachtige workshop om de kracht van Adem echt te ontmoeten en te delen met elkaar in een fijne groep. De kracht van een groep is heel versterkend en helend. 

Inschrijflink: zie Agenda 

Adelaarsmeditatie voor de reis naar je Hart 

Ben je er klaar voor mensen en gebeurtenissen in je leven te vergeven? Ben je er aan toe door middel van vergeving de liefde te laten stromen, daarmee je angsten los te laten en op te stijgen vanuit je onderste drie chakra’s naar je Hart? Maak dan een afspraak voor de Adelaarsmeditatie. 

Neem contact met mij op voor vragen of afspraken via: artz.irene@gmail.com

 

Wist je dat je ademhaling een hele krachtige Gids is in iedere situatie? 

 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant