06-22654352 welkom@ireneartz.nl

HeartMath adem trainingen

Werken aan veerkracht

Wat ga je leren in deze training?

Deze training leert je hoe je bewustzijn krijgt op je stress en spanning. Het levert je meer Veerkracht op, de juiste energie, je voelt je levenslust weer terugkeren en komt meer en meer in contact met wie jij werkelijk bent.

Juist in deze tijd van veel veranderingen. We worden allemaal op een bijzondere en unieke manier aangeraakt en uitgedaagd om onze persoonlijke dingen aan te kijken en op te lossen.

Bewustwording van wat er speelt is nodig. Weten waar je staat, weten wat jouw unieke bijdrage is.

Als we stress ervaren worden we steeds weer getriggerd op oude patronen. Omdat we gewend zijn om hieraan vast te houden. Omdat, hoe gek het ook klinkt, dat ons enige vorm van rust en veiligheid geeft.

Deze training leert je ademtechnieken die ervoor zorgen dat jij zowel op emotioneel gebied, als mentaal, als fysiek en qua gedrag meer en dichter bij jezelf komt. Je coherentie zal in grote mate toenemen, wat er voor gaat zorgen dat je direct werkt aan het loslaten van patronen en bijbehorende stress.

Coherentie betekent meer samenhang in je fysieke systemen maar ook je mentale gezondheid, je emotioneel welbevinden en hoe je je gedraagt. Dat heeft te maken met je mate van Veerkracht.

Als je veerkrachtig bent kan je veel meer aan, kan je op tijd bijsturen en blijf je veel alerter op jezelf en ook op je werk en/of met relaties.

Je ontdekt eigen patronen, je ontdekt waar het bij jou over gaat en waarom je op bepaalde plaatsen in je lichaam meer ademt of minder.

Kortom een veelzijdig programma waarin je handvaten krijgt hoe je leven op een bewustere manier vorm te kunnen geven en daarmee de stappen te zetten die jou gaan upliften naar de echte jij, dieper gelegen. Diegene van wie je eigenlijk altijd al voelde dat dat in je zat.

Contact maken met wat er Nu, vandaag, op dit moment bij je leeft. Bewustwording van de details. Stress wordt hierdoor direct gezien en herkend. En jij krijgt de handvaten om hier op een volledig andere manier mee om te gaan dan je tot nu toe hebt gedaan.

Het is Nu de tijd voor verandering. Voor de echte jij.

Praktisch:

In deze training komen we 7 keer bij elkaar. Je ontvangt een werkboek van HeartMath Benelux die jouw persoonlijk eigendom en naslagwerk wordt. Je gaat tijdens de training en ook thuis aan de slag met de opdrachten. Je krijgt voldoende tijd om aan de opdrachten te werken zodat je ze in alle rust kunt oefenen. Samen spreken we de contactmomenten af. Dit is altijd op een doordweeekse dag in de ochtenduren.

In de periode van jouw traject ben ik voor je beschikbaar via de app. Dit wordt als zeer waardevol ervaren. En soms is een intensere ondersteuning heel fijn op het moment of de dag zelf om je weg van je hart te kunnen blijven volgen. Deze extra service wordt je aangeboden en kan je gebruiken naar eigen behoefte.

De training vindt plaats bij mij thuis, maar kan ook op locatie gegeven worden.

Jouw bijdrage:

€ 723,14,- Exclusief 21% btw (Euro 875,- inclusief) 

Betalen in termijnen is geen probleem.

Aangezien de grote vraag naar deze training is het fijn om me even te mailen zodat ik je in alle rust kan beantwoorden.

Ook zijn er losse sessies mogelijk waarin we 1 op 1 gaan voelen en ervaren waar bepaalde blokkades zitten. Door middel van diverse ademtechnieken, afgestemd zoals het op dat moment de bedoeling is zal deze sessie een combinatie zijn van ademhaling, healing/reading Een losse sessie kost Euro 75,- inclusief btw voor een uur.

Mijn mailadres: artz.irene@gmail.com

Voel je helemaal vrij en welkom om vrijblijvend informatie op te vragen of een gesprek om te kijken of we een match hebben


 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant