06-22654352 welkom@ireneartz.nl

 

Bewust werken met Adem:

Je ademhaling is verbonden aan je Autonome Zenuwstelsel en tegelijkertijd kan je er bewust mee samenwerken. Je ademt zoals je leeft. Wat heeft Ademhaling je te vertellen over jouw persoonlijkheid, de manier waarop je met de dingen omgaat? En hoe kan je met Ademhaling samenwerken op een diep niveau, als een soort brug tussen De Bron, God, en jouw fysieke lichaam?

Adem maakt je onderbewuste bewuster, opent naar je dieper gelegen patronen en vastgelopen emoties. Adem is een diep helende vorm van meditatie.

Bewust ademen is een samenwerking en geeft je:

– Gezondheid voor je immuunsysteem, zenuwstelsel, hormonale systeem

– Een focus en daardoor rust op Mentaal gebied, Rust in je hoofd

– Emotionele vrijheid

– Fysieke herkenning van de taal van je lichaam

– Zelfregulatie

– Het vermogen om bij jezelf te kunnen blijven in uitnodigende situaties

– Bewustzijn hoe samen te werken met je zelfherstellend vermogen

– Vele gezondheidsvoordelen zoals duidelijke verlichting van stress, nek en schouderklachten verminderen, betere spijsvertering, beter slapen, minder energieverlies

– Daarnaast werk je samen met een Oeroude Energie. Adem wordt vanuit de Oudheid al ingezet voor connectie met De Bron, Het Leven, Het Al. Hierdoor kunnen oude patronen en overtuigingen in het licht komen te staan omdat ze klaar zijn voor heling.

Je doorbreekt hiermee de reincarantie cyclus, heelt Karmische themas, komt tot Overgave en Vergeving waarna je gehele Chakra Systeem opent en je de Eenheid met God (De Bron) letterlijk fysiek kunt ervaren

Adem is een Weg van Onvoorwaardelijke Liefde 

 

HeartMath Training 1 op 1 

Je ontvangt 5 1 op 1 live sessies van 2 uur en een werkboek van HeartMath. We werken zo n 5 a 6 maanden samen omdat er steeds een maand tussen iedere afspraak zit. Zo krijg je de gelegenheid de (adem)technieken daadwerkelijk eigen te maken en heb je een coach die naast je staat in jouw proces op dit moment. Het draait uiteraard om jouw dagelijks leven en het daadwerkelijk kunnen toepassen in het moment waarop je het nodig hebt. Samen maken we maatwerk. De meetbare technieken van HeartMath gecombineerd met Oeroude Wijsheid. De sessies vinden plaats in Apeldoorn.

1 op 1 Coaching samen met mij is bijzonder geschikt voor speciale uitdagingen in je leven zoals rouwverwerking, eenzaamheid, hooggevoeligheid, burn-out, en depressie. Ik wandel een stukje samen met jou uit eigen ervaring en opleiding.

Workshop Stress Release Wellnes Centrum Thermen Bussloo en Bad Nieuweschans 

Ik ben verbonden aan Wellness Centrum Thermen Bussloo (Bussloo, tussen Apeldoorn en Zutphen) en Thermen Bad Nieuweschans (Groningen). Daar verzorg ik op regelmatige basis de workshop Stress Release voor groepen. Een workshop inclusief heerlijke lunch en wellnessgebruik na afloop van de workshop. Deze workshop is heel geschikt als je nog geen enkele ervaring hebt met ademhalen op een bewuste manier of als je een manier zoekt om meer rust te voelen in je hoofd of op emotioneel gebied. Je leert wat Ademhaling nou eigenlijk is en hoe jij er bewust mee kan samenwerken om tot een diepe ontspanning te kunnen komen. Je hoofd en je hart hebben een diepe verbinding en in deze workshop ga je die weer volop ervaren. Een fantastische, verbindende en hele mooie ervaring is inmiddels de ervaring van velen. Kijk even bij Agenda voor de data en inschrijflink.

Heartmath Groepstraining bij Thermen Bussloo

In een groep van maximaal 10 mensen leer je hoe je daadwerkelijk verschil kunt maken in jouw leven met hartcoherentie. Dit is de Weg van je Hart.

Het ervaren, voelen, weten is door de technieken van HeartMath ook Meetbaar gemaakt via een Sensor (oor of vinger). Een prachtige manier om vertrouwen te krijgen in datgene wat je voelt en te werken aan een samenwerking in jouw gehele systeem. Leer, ervaar en zie in deze training hoeveel effect emoties hebben op jouw hartritme.  Word je bewust van het Nu moment waarin al jouw ongekende mogelijkheden liggen. Maak een start met jouw leven te leven vanuit je grootste potentieel. Deze training is een dagworkshop en duurt van 10 tot 17.00 uur. Aansluitend heb je toegang tot de heerlijke Wellness om de gehele dag zacht en warm te integreren tot zelfs 23.00 uur als je wilt. Kijk even bij Agenda voor de data en inschrijflink. De gehele HeartMath jaartraining is te volgen na het volgen van het eerste Dagdeel (Workshop Heartmath).

Workshop Ademkracht via Hans Peter Roel – KI Centrum 

De workshop is van 13.30 uur tot 17.30 uur

Het is een interactieve workshop met veel ruimte voor eigen inbreng, reflectie, innerlijke ervaringen en stilte. Maak kennis met de ware kracht van Ademhalen.

Ik verzorg deze workshop Adem Kracht vanuit het KI Centrum van Hans Peter Roel. Kijk even bij Agenda voor de data en inschrijflink.

1 op 1 Coaching samen met mij is bijzonder geschikt voor speciale uitdagingen in je leven zoals rouwverwerking, eenzaamheid, hooggevoeligheid, burn-out, en depressie. Ik wandel een stukje samen met jou uit eigen ervaring en opleiding.

Voor 1 op 1 coaching neem je contact met mij op via: artz.irene@gmail.com

 

Wist je dat je ademhaling een hele krachtige Gids is in iedere situatie? 

 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant