06-22654352 welkom@ireneartz.nl

HeartMath adem trainingen

Werken aan veerkracht

Wat ga je leren in deze training?

Deze training leert je hoe je om kunt gaan met stress en spanning. Deze training leert je ademtechnieken die ervoor zorgen dat jij zowel op emotioneel gebied, als mentaal, als fysiek en qua gedrag meer coherentie krijgt.

Coherentie betekent meer samenhang in je fysieke systemen maar ook je mentale gezondheid, je emotioneel welbevinden en hoe je je gedraagt. Dat heeft te maken met je mate van Veerkracht.

Als je veerkrachtig bent kan je veel meer aan, kan je op tijd bijsturen en blijf je veel alerter op jezelf en ook op je werk en/of met relaties.

Leren bijsturen zorgt ook voor een verhoogd bewustzijn. Je krijgt sneller dingen in de gaten, je leert jezelf te observeren in alle facetten.

Je leert sturen met je hyperventilatie, je leert sturen met je hooggevoeligheid, je leert via de technieken van HeartMath dat het hart onvoorstelbaar veel invloed heeft op alles in ons leven.

Je ontdekt eigen patronen, je ontdekt waar het bij jou over gaat en waarom je op bepaalde plaatsen in je lichaam meer ademt of minder.

Praktisch:

In deze training komen we 7 keer bij elkaar. Je ontvangt een werkboek van HeartMath Benelux die jouw persoonlijk eigendom en naslagwerk wordt. Je gaat tijdens de training en ook thuis aan de slag met de opdrachten. Je krijgt voldoende tijd om aan de opdrachten te werken zodat je ze in alle rust kunt oefenen. Het zijn fijne rustige opdrachten die je gemakkelijk kunt combineren met alles in jouw dagelijks leven.

De training vindt plaats bij mij thuis, maar kan ook op locatie gegeven worden.

 Investering:

€ 350,- exclusief btw.

Kom ik naar jou dan komen er reiskosten bij.

 

Wanneer kan je starten?

Januari: vol

Februari: vol

Maart: vol

April: startmogelijkheid

Mei: startmogelijheid

Juni: startmogelijkheid

Bel of mail me gerust voor meer informatie.

 


 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant