06-22654352 welkom@ireneartz.nl

HeartMath adem trainingen

Werken aan veerkracht

 

 

 

 

 

Verdiepingssessies

& mogelijkheid losse sessie

Wat ga je leren in de HeartMath training?

– Deze training leert je hoe je bewustzijn krijgt op je stress en spanning

– Meer bewustzijn levert je een gezonder adempatroon op en meer Veerkracht

– Je leert om op een diepere en nieuwe manier in contact te komen met wie je werkelijk bent

– Je ontdekt jouw eigen unieke bijdrage aan jezelf, aan anderen en in de wereld. Je ademhaling mag hierbij steeds als leidraad functioneren

– Deze training leert je ademtechnieken die bewust maken op lagen van onze persoonlijkheid. We werken samen in de relationele laag, de persoonlijkheid, de mentale laag, de fysieke laag, de emotionele laag en de spirituele laag.

– Je leert wat coherentie is en hoe het is om coherent te zijn. Je ervaart steeds meer bewuste aanwezigheid in het NU

– Je word je meer en meer gewaar van je eigen patronen. Waar hou je nog vast aan het oude vertrouwde. Hechtingen die je op de plaats houden worden duidelijker en kunnen getransformeerd worden.

Kortom een selectie uit een zeer veelzijdig programma. Ik geef deze training als HeartMath Mentor alsmede vanuit mijn ervaringen als holistisch ademcoach en bewustzijns ‘werker’.

Deze training sluit goed bij je aan als je voelt dat het NU echt tijd is om de diepe JIJ meer in beeld te krijgen en daar ook naar en mee te gaan leven. Je weet en voelt dat er meer in je zit. Deze training helpt je bij het ontdekken van je diepe zielsmissie en het gaan lopen op jouw daadwerkelijk pad.

Deze training brengt je een diepe verbinding met je ziel en van daaruit met het Leven zelf.

Er wordt van je gevraagd om bewuster aanwezig te zijn. De oude zaken mogen losgelaten worden en de nieuwe Aarde dient zich aan.

Praktisch:

In deze training komen we 5 keer bij elkaar. Je ontvangt een werkboek van HeartMath Benelux die jouw persoonlijk eigendom en naslagwerk wordt. Je gaat tijdens de training ook thuis aan de slag met de opdrachten zodat datgene wat je ervaart tijdens de training ook geintegreerd kan worden in je dagelijks leven. Samen spreken we onze contact momenten af.

De training vindt plaats bij mij thuis.

Jouw bijdrage:

€ 444,- inclusief btw. 

Een HeartMath sessie duurt gemiddeld een uur. 

Betalen in meerdere termijnen is geen probleem.

Verdiepingssessies en healing

De ervaring is dat na of tijdens het volgen van deze training er behoefte ontstaat voor verdieping en healing. We dalen in deze sessies af naar de dieper gelegen energetische lagen. Dit gebeurt onderandere middels healing, ademwerk, drukpuntmassage, EFT, diepe Aarding.

Deze verdiepingssessies zijn uitermate goed te combineren met het HeartMath traject en wordt door iedereen als zeer ondersteunend en waardevol ontvangen. Men heeft het gevoel dat het hoofd niet meer leidend aanwezig is en dat er veel meer vanuit de stilte geleefd kan worden. Het hart is hierbij leidend en tevens de ingang naar de diepere lagen van ons bewustzijn en de poort naar ons hoger zelf.

Verruim je grenzen en ervaar zelf.

De verdiepingssessies koop je in een set van 3 stuks. Jouw investering hiervoor is Euro 333,-. Deze sessies duren gemiddeld anderhalf uur per keer.

Na deze 3 verdiepingssessies zijn losse sessies mogelijk voor Euro 97,- per sessie. Deze worden vaak door mensen gebruikt als een soort maandelijks onderhoud.

 

Mogelijkheid losse sessie

Het is ook mogelijk om je op te geven voor een losse sessie. Deze dient ter kennismaking en hebben we een eerste ontmoeting met een dieper contact via jouw ademhaling. De investering voor deze sessie is Euro 75,-. Na deze sessie kan je zelf beslissen of je verder wilt gaan of niet.

Neem contact met me op via

mail: artz.irene@gmail.com

telefoon: 06-22654352

Een telefoontje is vrijblijvend. Belangrijk is het gevoel een match te hebben zodat we een daadwerkelijke samenwerking kunnen aangaan die klopt en bijdraagt


 

De heerlijke dagworkshop De Veerkracht van de Adem

Deze wordt iedere maand gegeven bij het prachtige Wellnesscentrum Thermen Bussloo te Voorst (bij Apeldoorn). Bij deze workshop heb je tevens toegang tot de wellnes en is inclusief overheerlijke lunch in het prachtige Wellness Restaurant of Terras. 

Kijk onder Agenda voor data en verdere informatie 

Vanaf heden werk ik samen met Petra van Ardenne. Zij werkt als Cranio Sacraal Therapeut. Craniosacraaltherapie is een professionele vorm van beweegzorg. Er zijn vaak maar enkele lichaamsgerichte behandelingen nodig om de motor van het zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen. 

Na een cranio sacraal behandeling kunt u door middel van ademoefeningen zelf uw proces ondersteunen. Deze combinatie maakt dat de ervaringen dieper landen, dieper worden ervaren en geven meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Voor meer informatie stuur een mail naar:

Petravanardenne@gmail.com – cranio sacraal therapeut

Artz.irene@gmail.com – adem therapeut

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant