06-22654352 welkom@ireneartz.nl

AGENDA 2023:

Workshop Stress Release bij Wellnesscentrum Thermen Bussloo te Voorst of bij Wellnesscentrum Thermen Bad Nieuweschans.

Een heerlijke dag waarop je op diepgaande, ontspannende, fijne en gezellige manier kennis kan maken met Adem op een bewuste manier.

Kom te weten wat Adem eigenlijk is, wat het voor jou kan betekenen en hoe je het kan gebruiken. Leer diverse ademtechnieken voor thuis en ervaar ze tijdens de workshop.

De groep is een ware aanvulling voor elkaar en de ervaringen zijn dan ook zeer positief hierin. Men start de workshop doorgaans als vreemdelingen en met eindigt de dag als vertrouwde bekenden van elkaar. Dat geeft aan dat men opent gedurende deze dag en steeds meer zichzelf durft te zijn.

En aan het einde van de dag mag je nog tot 23.00 uur savonds gebruik maken van de heerlijke baden en sauna’s. Deze dag is ook inclusief heerlijke lunch in het Wellnessrestaurant. 

Echt een dag voor jezelf! 

Kijk maar eens bij Ervaringen wat anderen zeggen over deze workshop!

 

Geef je op voor 1 van deze data via de website van www.thermenbussloo.nl/retreats

 

Data voor deze workshops zijn: 

KOM ONTSPANNEN, ERVAREN, LEVEN, EN GEEF JEZELF GEZONDHEID, FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL, SPIRITUEEL GEVOED VANUIT JE ZIEL. 

ONTDEK DE HELENDE KRACHT VAN JE ADEMHALING!!


MAIL:


artz.irene@gmail.com

 

Heb je een specifieke gezondheidsklacht en vraag je je af of dit voor jou goed is of heb je een andere vraag, neem gerust even contact met mij op via mail of telefoon. Dan bekijken we samen of het wat voor je is.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant