06-22654352 welkom@ireneartz.nl

SEPTEMBER: Vol!!!!

MINICURSUS VOOR KIDS: GEBRUIK JE ADEMHALING BIJ GEVOELENS EN EMOTIES. 

Wanneer:

12, 19, 26 september, 3 oktober

Waar: Bewegingsstudio PureMotion in Apeldoorn. Lage Kamp 10 in Apeldoorn

Tijdstip: 18.30 – 19.00 uur

Inclusief: koffie/thee/limonade voor ouders en kids.

Investering:

39,- euro voor 4 lessen

Leeftijd:

6 – 12 jaar

———————————————————

Heeft uw kind moeite met slapen?

Is uw kind snel overprikkeld?

Heeft uw kind vaak een druk hoofd?

Heeft uw kind last van stress/drukte?

Heeft uw kind te maken met verdriet?

Heeft uw kind last van boosheid?

Is uw kind hoogbegaafd of hoog gevoelig?

Bent u op zoek naar een volledig natuurlijke oplossing waarin een gevoel er mag zijn, prikkels er zijn en dat je daar iets mee kan doen, een druk hoofd echt rustiger kan worden en dat je daar zelf een keuze in hebt? Dat verdriet en/of boosheid en prikkels ook worden opgeslagen in het lichaam en dat die via de ademhaling een uitweg kan vinden?

Dan kan deze minicursus een hele goede stap zijn!

Lees wat gaan we doen in deze minicursus:

Stap voor stap gaan we op een ontspannen manier met veel lol onze ademhaling ontdekken in 4 lessen.

We leren de buikademhaling, de hartademhaling en de hoofd/schouders/knie en teen ademhaling. De laatste les is ook met de ouders en dan laten we zien wat we hebben geleerd!

Les 1

Buikademhaling.  Ademen naar onze navel toe. We gaan kijken of het ons lukt een klein golfje in onze buik kunnen maken. Buikademhaling naast elkaar zonder te lachen. Buikademhaling met expres afleiding. Buikademhaling als je staat. We leren dat buikademhaling kan helpen bij spanning en kriebels en dat buikadem helpt om rustiger te ademen en meer te ontspannen.

Les 2

Hartademhaling. We leren een hartademtechniek. Als we staan, zitten en liggen, is het dan hetzelfde? Hartademen als je aan iets fijns denkt of tegen jezelf zegt in de spiegel. Een prachtige en zeer waardevolle ademoefening! Hartademen met expres afleiding zorgt voor nog meer focus. En lol! We leren dat deze techniek helpt bij het rustiger maken van ons hoofd, we kunnen zo ook beter leren voelen en we leren hoe we ons kunnen focussen.

Les 3

Hoofd, schouders, knie en teen- ademhaling. Uw kind leert dat je ademhaling kan voelen in je hele lichaam. Hierdoor verplaatsen we de focus van uit het hoofd naar de rest van het lichaam. Heel goed om bewust te worden van je lichaam en de focus te kunnen leggen op wat je maar kiest. We gaan grote golven ademen op muziek van de zee en natuurlijk op het liedje hoofd/schouders/knie en teen. Wat gebeurt er dan eigenlijk met je ademhaling? Zijn dit wel heel veel prikkels? We gaan het ervaren!

Les 4

We gaan aan je ouders laten zien wat je hebt geleerd en samen met mama/papa wordt de oefening nog mooier! Een heerlijke laatste les.

Aan het einde van les 4 sluiten we af met een echt ademdiploma!

Alle lessen worden speels en leuk aangeboden. Kids mogen elkaar bijvoorbeeld express afleiden tijdens de ademoefeningen. Zo ontstaat er juist extra focus, concentratie, waardering voor allebei, zowel de ademer heeft een taakje als de afleider en er is een hoop lol.

Wat er tegelijkertijd ook gebeurt is dat uw kind leert dat ze hun ademhaling altijd als een soort hulpje bij zich hebben. B.v. tijdens die spreekbeurt, in een drukke klas, bij ruzies of als je weer s die enge hond van de buren tegenkomt.

Ouders kunnen tijdens iedere les van een half uurtje gratis gebruikmaken van thee en koffie in de studio, maar halen/brengen mag natuurlijk ook. 

Let op, de lessen duren niet langer dan 30 minuten! Zo blijft de aandacht optimaal en het plezier ook!

Is dit iets voor uw kind? Stuur dan een mailtje naar

welkom@ireneartz.nl of

bel op: 06-22654352

Tip: de vorige keer was de cursus snel gevuld dus wacht niet te lang.

***************************************************************

KOM GENIETEN, ERVAREN, BELEVEN, EN GEEF JEZELF EEN DOSIS GEZONDHEID, FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL, SPIRITUEEL. 

ONTDEK DE HELENDE KRACHT VAN JE ADEMHALING!!

INSCHRIJVEN:
MELD JE AAN PER MAIL:


WELKOM@IRENEARTZ.NL

 

Heb je een specifieke gezondheidsklacht en vraag je je af of dit voor jou goed is of heb je een andere vraag, neem gerust even contact met mij op via mail of telefoon. Dan bekijken we samen of het wat voor je is.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant