06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Dankbaar ben ik voor de lessen die ik de afgelopen zeven weken bij Irene Artz mocht volgen.

Het mij meenemen in de wereld van de ademtechnieken van HeartMath heeft mij zo veel meer gebracht dan ik had durven hopen c.q. kunnen bedenken. Ik voel me energieker en sterker doordat ik nu handvatten heb om beter om te gaan met situaties/emoties.

De lieve, nooit aflatende hulp van Irene, haar betrokkenheid en vele bemoedigende woorden hebben daar zeer zeker toe bijgedragen.

Lieve Irene, ik ben je daar oprecht dankbaar voor.

Karin

Het Heartmath traject heeft mij veel gebracht. Jouw persoonlijke aandacht en coaching maken dat mijn veerkracht (enorm) is toegenomen. Ik bedacht mij gisteren dat de druk op/bij mijn hart, die er jarenlang zat, niet meer voelbaar is. Er is zoveel ruimte en ontspanning voor in de plaats gekomen, heel fijn! Dank je wel voor alles! En fijn dat jouw kwaliteiten nu met het Heartmath diploma bekroond zijn!

T.

Ik wist tevoren niet precies wat ik er van moest verwachten. Ik stond open om iets nieuws te proberen. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel, maar kon mijn vinger er niet op leggen waar dat nu aan lag. De coaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. De behandeling is intensief en emotioneel behoorlijk heftig, maar het resultaat na de eerste behandeling is al geweldig. Ik voel me vrijer, lekkerder in mijn vel en meer geaard. Er zijn veel dingen op zijn plek gevallen voor mij tijdens de behandeling. Zaken die zich onbewust zijn gaan vastzetten in mijn lichaam, waardoor ik rug- en nekklachten had en andere lichamelijke reacties. Irene doet de behandeling met zoveel rust en respect, ik voelde mij volledig op mijn gemak en ze weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van het probleem te komen. Ik ben zelfs fanatiek aan het sporten gegaan na de behandeling, ineens had ik daar weer zin in en de energie en kracht weer voor!

 Ik raad iedereen aan om de coaching te ondergaan. Het is een hele bijzondere en mooie ervaring en een verdieping van je emoties en je eigen diepe gevoelens en herinneringen. Het geeft je nieuwe perspectieven die je aan het denken zetten. Bedankt Irene voor deze prachtige ervaring!

Sonja

Ik heb het gevoel dat ik door de ademhalingsoefeningen iets los heb kunnen laten. Alsof ik al maanden mijn adem inhoud. Marleen

Ik heb diverse ademsessies bij Irene gedaan en echt de eerste keer was ik al gegrepen door de eenvoud en de kracht van bewust ademen. Bewust ademen heeft mij veel meer rust, vertrouwen en heling gegeven. Het heeft mij in een hele pittige tijd heel goed ondersteund om mezelf steeds terug te vinden binnen intens verdriet, het heeft mij heel veel rust gegeven, mijn slaappatroon verbeterde en heb veel meer energie.

Ik ken Irene al een aantal jaar en wij hadden direct een klik toen wij elkaar voor het eerst zagen op de opleiding. Dit is iets wat Irene met heel veel mensen heeft. Irene is een prachtig mens. Irene kijkt zonder oordeel, is oprecht, ze is in staat écht te luisteren en weet altijd snaren te raken waarmee je aan de slag kunt. Ik gun het iedereen om te leren van Irene wat je allemaal kan met bewust ademen. Het is zo simpel, je hebt het altijd bij je doe het op de juiste manier en jouw leven gaat er zo anders uit zien! Hetty van Wijhe Woerdman

Ik voel me vrijer en blijer…. dank jou zeer voor je liefdevolle en invoelende ademsessie!!! Marlies

Sinds kort zit ik bij Irene op ademles. Wat een eye opener wat deze oefeningen voor je doen. Ik had weinig weet van de effecten van een goede ademhaling. Maar nu ik daar enigszins aan geproefd heb smaakt het naar meer. Irene zorgt voor veel afwisseling in de lessen en ze heeft veel kennis. De lessen zijn erg fijn, interessant en geven veel inzicht! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer ‘lucht in het leven’!

Margot IJzerman

Ademen doen we allemaal, automatisch, zonder er bij na te denken. Toch is het fijn om daar regelmatig wel even bij stil te staan, om goed ademhalen te integreren in het dagelijks leven, ben ik ademlessen gaan volgen bij Irene. Dit gebeurt op een rustige respectvolle wijze in een prachtige ruimte. Afgelopen donderdagavond na een vermoeiende dag, ging ik letterlijk opgeladen naar huis en dat na 1 sessie. Ik kijk nu al uit naar de volgende. Ellen E.

Irene is al zo n 20 jaar mijn lieve vriendin, we hebben samen veel meegemaakt. Irene is nu ook mijn ademcoach. Ik ben begonnen in een ademgroep met maximaal 4 personen en een paar weken geleden heb ik voor het eerste een individuele ademcoaching gehad. Nooit gedacht en geweten dat ademen zoveel voor je kan betekenen. Irene heeft me verschillende ademtechnieken geleerd, ze doet dit bij haar thuis. Vanaf het moment dat je haar huis binnenstapt voel je je meer dan welkom en is het heel vertrouwd, waardoor het niet moeilijk is om jezelf open te stellen. Irene neemt alle tijd voor me, weet precies wat ik nodig heb op het juiste moment, kan goed verwoorden waar het bij mij over gaat, heeft me ontzettend veel geleerd over mezelf. Ik ben enorm gegroeid sinds zij mijn coach is en groei nog steeds. Miranda van Esseveld

Wauw, ik ben er sprakeloos van. Ik ben echt onder de indruk van de audio, van het verhaal, van je stem en hoe je het brengt, van de geluiden en de muziek.

Dankjewel voor dit prachtige cadeau! Ik zag de audio gisteren in mijn mailbox en heb hem toen geluisterd.
Ik viel in slaap tijdens het luisteren, maar wist niet zeker of dit kwam doordat ik zelf moe was of dat dit het effect van de audio was.
Net heb ik weer geluisterd en heb ik het helemaal kunnen beluisteren en ervaren. Echt knap gedaan, Irene!
Ook na deze luistersessie ben ik behoorlijk moe. Ik denk dat de audio het een en ander in werking zet, zowel fysiek als emotioneel. Daar ben ik blij mee.

Ik ga de komende tijd dagelijks luisteren naar het verhaal en ervaren wat het gaat doen. Ben benieuwd.
Ontzettend bedankt en nogmaals complimenten voor het resultaat. Marlon Wesselink

Wauw Irene, ik heb hem op mijn gemak beluisterd en het is echt heel mooi. Jouw stem is super fijn om naar te luisteren en de manier waarop jij de fantasie gebruikt en het visueel maakt met bootjes, springkussen, berg enz.., vind ik echt geweldig. Ik was super ontroerd door de enorme dankbaarheid aan het einde. Die is super krachtig! Echt heel erg bedankt! Fenna Bolkesteijn

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant