06-22654352 welkom@ireneartz.nl
Soms heb je van die momenten in jezelf dat je dankbaar bent. Zo’n gevoel had ik gisteren in de auto op de terugweg naar huis.
De openheid en samenwerking in de groep heb ik als zeer waardevol ervaren. Dit ontstaat niet zomaar. Jou openheid in het begin van de workshop geeft ook kwetsbaarheid aan.
Dit zorgt er voor dat iedereen zijn of haar eigen gevoelens ook kan en mag delen.
Met recht mag jezelf de meest ervaren en hoogst gewaardeerde coaches van Nederland noemen. Wees trots op jezelf, mooi mens ??
De ademtechnieken ga ik zeker toepassen in mijn dagelijkse ritme. Maar ook de Verbonden Ademhaling ga ik zeker nog een keer doen.
Wat een speciale ervaring!! En die muziek erbij, geweldig.
Bedankt dat ik gisteren aanwezig mocht zijn en samen heb mogen beleven.
Liefs
Hellen
Workshop Ademkracht op initiatief Hans Peter Roel
KI Centrum
Hellen

Wat een bijzondere, diepe ervaring heeft dit teweeg gebracht. Dat “adem” workshop zoveel los maakt in je bewuste en onderbewuste zijn. Bij mij zijn 2 onderbewuste ervaringen/emoties uit mijn systeem gehaald. Blij!!!!!! Chapeau voor Irene

Workhop Stress Release Wellness Centrum Thermen Bussloo – Retreats

Anoniem

Fijne kleine groep met mooie mensen. Irene is erg deskundig en geeft de workshop met veel passie en overtuiging. Veel handige tips om thuis te gebruiken om hier verder mee te gaan. Tijdens de workshop bijzondere ervaringen gehad. Ik zou hier wel meer mee willen. Misschien 1 op 1 sessie. Geslaagde dag met volledige en goede verzorging. Hoop de ontspanning vast te kunnen houden.

Workshop Stress Release – Thermen Busloo – Retreats

Anoniem

In een woord MAGISCH!

Duidelijk, leerzaam, fijne groep, veilig, geborgen. Na de laatste ademsessie een bijzondere ervaring mogen beleven. Universele energie.

Liefs

Workshop Ademkracht via Hans Peter Roel – KI Centrum

Miriam

Dankbaar ben ik voor de lessen die ik de afgelopen zeven weken bij Irene Artz mocht volgen.

Het mij meenemen in de wereld van de ademtechnieken van HeartMath heeft mij zo veel meer gebracht dan ik had durven hopen c.q. kunnen bedenken. Ik voel me energieker en sterker doordat ik nu handvatten heb om beter om te gaan met situaties/emoties.

De lieve, nooit aflatende hulp van Irene, haar betrokkenheid en vele bemoedigende woorden hebben daar zeer zeker toe bijgedragen.

Lieve Irene, ik ben je daar oprecht dankbaar voor.

Karin

Ontzettend bijzonder! Een dag vol nieuwe inzichten: vanuit de ademhaling maar vooral vanuit jezelf. Irene begeleid vanuit een fijne, rustige sfeer waarin je gelijk op je gemakt voelt. Aanrader.

Workshop Veerkracht door Adem – Thermen Bad Nieuweschans

Linda

Het was een fijne, tot in de puntjes verzorgde dag. Een dag met een stukje theorie, maar vooral heel veel ervaren wat ademhaling voor je kan betekenen op alle niveaus van zijn.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Anoniem

Had niet verwacht dat er binnen zo n korte tijd zoveel moois kon gebeuren. Interessant en vraagt naar meer!

Workshop Veerkracht door Adem – Thermen Bad Nieuweschans

Anoniem

Dankzij de manier waarop je iedereen begeleidt en ziet tijdens de workshop maak je een veilige en fijne setting om de onverwachte krachtige impact van adem op en ontspannen en ongedwongen wijze te leren kennen. Dank je wel!

Workshop Veerkracht door Adem – Thermen Bad Nieuweschans

Karin

Het Heartmath traject heeft mij veel gebracht. Jouw persoonlijke aandacht en coaching maken dat mijn veerkracht (enorm) is toegenomen. Ik bedacht mij gisteren dat de druk op/bij mijn hart, die er jarenlang zat, niet meer voelbaar is. Er is zoveel ruimte en ontspanning voor in de plaats gekomen, heel fijn! Dank je wel voor alles! En fijn dat jouw kwaliteiten nu met het Heartmath diploma bekroond zijn!

T.

Ik heb veel rust ervaren en een ontspannen gevoel aan overgehouden. Er kwamen nodige emoties los (mooi, intens en heftig). Dingen gevoeld die ik niet eerder heb gevoeld. Er heerste een openheid om ook alles uit deze workshop te kunnen halen. Goede tips en oefeningen voor thuis. Goede balans tussen informatie en oefeningen. Heerlijke lunch. Een erg fijne dag en ervaring voor mij. Dankbaar hiervoor

Workshop Stress Release Thermen Bussloo – Retreats

Stephanie

Ik wist tevoren niet precies wat ik er van moest verwachten. Ik stond open om iets nieuws te proberen. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel, maar kon mijn vinger er niet op leggen waar dat nu aan lag. De coaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. De behandeling is intensief en emotioneel behoorlijk heftig, maar het resultaat na de eerste behandeling is al geweldig. Ik voel me vrijer, lekkerder in mijn vel en meer geaard. Er zijn veel dingen op zijn plek gevallen voor mij tijdens de behandeling. Zaken die zich onbewust zijn gaan vastzetten in mijn lichaam, waardoor ik rug- en nekklachten had en andere lichamelijke reacties. Irene doet de behandeling met zoveel rust en respect, ik voelde mij volledig op mijn gemak en ze weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van het probleem te komen. Ik ben zelfs fanatiek aan het sporten gegaan na de behandeling, ineens had ik daar weer zin in en de energie en kracht weer voor!

 Ik raad iedereen aan om de coaching te ondergaan. Het is een hele bijzondere en mooie ervaring en een verdieping van je emoties en je eigen diepe gevoelens en herinneringen. Het geeft je nieuwe perspectieven die je aan het denken zetten. Bedankt Irene voor deze prachtige ervaring!

Sonja

Ik heb het gevoel dat ik door de ademhalingsoefeningen iets los heb kunnen laten. Alsof ik al maanden mijn adem inhoud. Marleen

Vandaag heeft mij nieuwe inzichten gegeven over ademaling, zowel theoretisch als praktisch. Ik ga zeker oefeningen meenemen naar huis en toepassen wanneer een stressvolle situatie zich voordoet. Dit is een dikke aanrader voor mensen die zich snel gestresst voelen of meer willen weten over ademhaling.

Workshop Stress Release Thermen Bussloo – Retreats

Eline

Ik heb diverse ademsessies bij Irene gedaan en echt de eerste keer was ik al gegrepen door de eenvoud en de kracht van bewust ademen. Bewust ademen heeft mij veel meer rust, vertrouwen en heling gegeven. Het heeft mij in een hele pittige tijd heel goed ondersteund om mezelf steeds terug te vinden binnen intens verdriet, het heeft mij heel veel rust gegeven, mijn slaappatroon verbeterde en heb veel meer energie.

Ik ken Irene al een aantal jaar en wij hadden direct een klik toen wij elkaar voor het eerst zagen op de opleiding. Dit is iets wat Irene met heel veel mensen heeft. Irene is een prachtig mens. Irene kijkt zonder oordeel, is oprecht, ze is in staat écht te luisteren en weet altijd snaren te raken waarmee je aan de slag kunt. Ik gun het iedereen om te leren van Irene wat je allemaal kan met bewust ademen. Het is zo simpel, je hebt het altijd bij je doe het op de juiste manier en jouw leven gaat er zo anders uit zien! Hetty van Wijhe Woerdman

Ik voel me vrijer en blijer…. dank jou zeer voor je liefdevolle en invoelende ademsessie!!! Marlies

Het was een verlichtende dag. Gevoel dat ik op wolken loop. HEERLIJK BLIJ!!

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

Wat een verademing! Een luchtige ervaring voor meer ruimte en ontspanning.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

Adem als Kern voor je goed voelen en verbinding met anderen en jezelf heb ik meegenomen uit deze workshop. De oefeningen hielpen erg bij het ervaren wat adem kan doen en in balans te komen tussen geest, emoties en lijf.
Dank je wel!

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

Dit heb ik er uit gehaald:

– mooie zelfinzichten
– verdieping in mezelf
– de tijd voor mezelf: een stukje stilstaan en vertragen
– zelfzorg in het alledaagse drukke bestaan
– reflectie op eigen gedrag wat maakt dat ik er meer bewust van ben en het dus kan veranderen!
– intenties en waarden die voor mij belangrijk zijn.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Dorine

Je komt binnen en je voelt al een fijne sfeer hangen. Je kent de andere deelnemers niet maar de trainster weet een sfeer van veiligheid te creëren zodat je je hart durft open te stellen. Je kunt zo makkelijk verbinding maken met de anderen door deze veiligheid die wordt gecreëerd. Je bent in staat om jezelf te openen en door middel van de ademhalingstechnieken een stukje dichter bij jezelf te komen en daardoor nog meer verbinding met de ander te leggen.

Dankjewel voor deze bijzondere dag. Big hug en veel liefde.
Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Andrea

Interessante “weetjes” over de ademhaling. En heel leerzaam om het ook echt te doen. Heel ervaren docente die je vertrouwen geeft. Bedankt voor de inzichten.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

In een veilige setting geoefend met diverse ademhalingstechnieken die kunnen helpen om dagelijkse stress te verminderen.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Ton

Hele leuke en inspirerende workshop. Praktisch toepasbare oefeningen ook. Irene doet het ook met veel enthousiasme en passie, dat voel je echt. Dankjewel! en tot een volgende keer!

Workshop Ademkracht via Hans Peter Roel – KI Centrum

Karin

Lieve Irene, graag wil ik je bedanken voor de geweldige workshop AdemKracht vanmiddag. Voor mij helemaal nieuw, maar goed te volgen als beginneling, en heerlijk ontspannen en geleerd hoe ik beter kan ademen waardoor ik hopelijk beter met de alle stres om kan gaan waar ik middenin zit.
Workshop Ademkrach op initiatief Hans Peter Roel
KI Centrum
Melanie

Een hele bijzondere dag met mooie inzichten, fijne oefeningen. Lieve begeleiding. Deze dag heeft me heel veel gebracht waarin het mooiste stukje was… de ontmoeting met mijn ware ik. De rest mag ik gaan leren loslaten.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo

Anneloes

Lieve Irene

Veel dank voor deze prachtige Ademkracht middag. Vooral de golvende beweging en tintelingen over mijn hele lichaam was geweldig en ontspannend. Veel liefs

Workshop Ademkracht -via Hans Peter Roel – KI Centrum

Melanie

Een lange dag die zo voorbij was. Het was een liefdevolle dag waar ik met een heel goed gevoel op terugkijk. De ademhalingsoefeningen hebben me dicht bij mezelf gebracht. Ik heb kunnen voelen, heb spanningen los kunnen laten en ga er zeker wat aan hebben in de toekomst. Dankjewel!

p.s. deze dag was enorm goed verzorgd.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo-Retreats

Ineke

De workshop wordt in een prettige omgeving gegeven en dit draagt bij aan het tot jezelf komen en de oefeningen en informatie tot je te nemen. De opbouw en afwisselende oefeningen zijn groot en klein in te zetten in je leven. Het is een verrijking om meer inzicht te hebben in gezonde ademhaling en nuttig voor iedereen die ademt.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Clarice

Bedankt voor de ademworkshop. Erg leerzaam en fijn dat we emoties hebben kunnen delen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Workshop Ademkracht via Hans Peter Roel – KI Centrum

Anoniem

Het was voor mij een bijzonder leerzame dag wat heel veel energie heeft gekost maar ook heeft gegeven. Ik ga zeker met de oefeningen aan het werk om er het beste bij mezelf uit te halen.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Mirjam

Wat een fijne workshop, heel veel tips en technieken mogen ontvangen om met de adem te kunnen werken. Irene is een mooi mens, veel liefde, geduld, zachtheid en humor in haar workshops.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Anoniem

Bijzondere dag waarbij ik niet met alles aansluiting voelde (zoals bv energie van de aarde), maar volgens mij wel er dingen voor mezelf uit het kunnen halen. Het middag gedeelte met de verbonden ademhaling door de mond was een hele bijzondere ervaring waarbij ik allerlei intense sensaties voelde in mijn lijf en een heel krachtig gevoel vanuit mijn binnenste. Vond dit heel bijzonder om mee te maken en dank voor de begeleiding daarin.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo

Anoniem

Ik had geen verwachtingen vandaag, maar het heeft mij veel gebracht. Ik had geen idee dat de verbonden adem zoveel los kon maken. De locatie is perfect met een heerlijke lunch, en als toetje de sauna. Bedankt voor alles!

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo

E.

De workshop was heel bijzonder. De invloed van “gewoon” je adem is bizar groot. Het is voor mij een doorbraak moment waarop ik heb ervaren waartoe ik in staat ben met ademhaling (daar bewsut mee bezig zijn). Irene was warm en open en heeft me een veilig gevoel gegeven. Ook op momenten waarop ik het moeilijk had, zodat ik beter kon vertrouwen op mijzelf.

Verder was alles netjes en lekker verzorgd, sfeervolle fijne ruimte.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Claudia

Net als na voorgaande workshops ga ik weer met veel energie naar huis. Ik ben blij met de inspiratie, geboden kennis en oefeningen. Heel plezierig. Bedankt en tot ziens. Nu nog in mijn dagritme de oefeningen doen.. Groet.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Mark

Boven verwachting mooie ervaring die me mijn hele leven bij blijft. Bedankt bij het helpen dichter bij mezelf en mijn emoties te komen.

Jeroen

Hele fijne en open ontvangst, optimale workshop met maar 2 personen. Ongedwongen sfeer, mogelijkheid om je echt open te stellen. Duidelijk uitleg en tips, genoeg mogelijkkheid tot het stellen van vragen. Persoonlijke begeleiding. Veel intenser dan in erste instantie verwacht, heel goed ook ervaren wat ademhaling en technieken met je lichaam kunnen doen. Veel handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Irene als coach heel erg open, vriendelijk, niet oordelend, rustig en goede begeleiding. Heel erg blij de stap voor deze workshop te hebben gezet.

Workshop Stress Release Thermen Bussloo – Retreats

Yvonne

Het was een fantastische ervaring. Ik dacht het niet nodig te hebben maar niks was minder waar. Ik neem dit mee voor mijn leven en kan hier verder mee. Bedankt!

Ellen

In een prachtige omgeving en locatie jezelf ontdekken. Een mooie reis in veiligheid en vertrouwen. Een zeer deskundige en fijne begeleiding!

Workshop Veerkracht door Adem – Thermen Bad Nieuweschans

Angelique

Een unieke dag waar ik enorm naar uit keek. Het is verbazend hoe ik voor een hele dag interessante informatie kon blijven ontvangen. De begeleiding was oprecht uitzonderlijk. Dankuwel om zo een eye-opener toe te rijken. Dank.

 

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo/Retreats

Laurent

Dit was precies wat ik nodig had. Dankzij Irene ben ik helemaal tot rust gekomen. De theorie en praktijk die we samen hebben geoefend zorgt er voor dat ik tools/handvaten heb om thuis aan de slag te gaan. Ik voel dat ik mij beter zou kunnen wapenen tegen stress. Bedankt!

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo/Retreats

Charline

Een fantastische ervaring. Dit heeeft mij zoveel ruimte gegeven. Zo ontspannen en fijn, niet alleen voor de dag zelf maar ook om mee te nemen voor de komende maanden.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo/Retreats

Eddy

Het was een inspirerende dag waarin verbinding wordt gelegd door je ademhaling. Veel verschillende lagen worden geraakt op een prettige en veilige manier. Irene is kundig en geeft een heldere theoretische basis voor een ‘gevoelig’ vervolg. Wat een heerlijke dag om uit je comfort zone te komen! Bedankt!

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo/Retreats

Annelot

Me veel bewuster geworden van de impact van ademhalen op mijn lichaam en hoe ik hier thuis verder mee kan oefenen.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo/Retreats

Anoniem

Werkelijk een ontmoeting met jezelf. Heel bijzonder, heel waardevol!

Workshop Veerkracht door Adem – Thermen Bad Nieuweschans

Judith

Veerkracht door adem
Irene (de trainster) is een warm en zacht persoon.
Met een heldere uitleg vertelt zij het een en ander over de werking van de adem.
We maken gebruik van verschillende ademtechnieken, ondersteund en begeleid door Irene haar prettige stem.
Een van de ademtechnieken werkt door tot in het onderbewuste. Dit geeft een bijzonder effect in lichaam en geest. 
Dankbaar dat ik bij dit retreat aanwezig was.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo – Retreats

Thessa

Met een heel positief gevoel kijk ik terug op de workshop. Een prachtige ervaring om bewust te worden van de kracht van adem. Ik ben gelijk begonnen om de oefeningen in mijn dagelijks leven ‘in te bouwen’ om zo meer ontspanmomenten te hebben gedurende de dag door bewust te ademen. Superfijn hoe je mij op zachte en vooral heldere wijze begeleid hebt om via mijn adem een volgende stap in mijn ontwikkeling te laten maken, in contact te brengen met het diepste in mijzelf. Ik voelde mij vrijwel direct op de top van mijn wereld staan en voel mij nu geland. Ik ben er nog van aan het nagenieten. Een groot dankjewel vanuit mijn hart.

Ik kijk uit naar een volgende ontmoeting.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo – Retreats

Peter-Jan

Mijn ervaring van vandaag:
Het is zeer de moeite waard om je te verdiepen in de kracht van je ademhaling. Het lijkt zo vanzelfsprekend, dat is het niet.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Willem

Een cadeautje voor jezelf

Dat was deze dag voor mij. Irene neemt je mee op een reis naar jezelf waarbij ze op een zeer prettige en kalme manier mij het gevoel gaf dat ik er mag zijn. Zeer prettige oefeningen die ik zeker kan toepassen in het dagelijkse leven.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Linda

Voor mij was deze workshop ver uit mijn comfortzone, maar ik hoop dat ik een aantal handgrepen kan toepassen in de praktijk. Ik ga e.e.a. laten bezinken, vandaar dat ik er nu nog niet meer over kwijt kan.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

anoniem

Dankbaar dat ik dit heb gedaan, dit gaat mij meer (lucht)kracht geven! Ik raad dit een ieder aan. Bewustwording van jezelf begint bij ademhalen op een goede manier.

Dankjewel.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Ilse Jeurgens

Een bijzondere dag, heel waardevol. Irene kijkt dwars door je heen en voelt precies waar bij jou de angel zit en gaat daar respectvol mee om.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Miranda

Een adempauze, maar dan in het kwadraat

Gevoel dieper/beter (in)ademen

De kracht van ademhaling

Door ademhaling kunnen overgeven. Moedig (durven) zijn Wat er ook gebeurt.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Karin Renkema

Een fijne, ontspannende dag met bruikbare oefeningen. Door deze ervaring ben ik er van overtuigd dat ik ook mijn opgeslagen spanning en emoties in de toekomst meer ruimte kan geven. Heel erg bedankt daarvoor.

Workshop Stress Release bij Thermen Bussloo – Retreats

Marian

– Meerwaarde van dieper ademhalen – Ik voel mij geraakt door de verbinding met mijn hart – het is niet zomaar ademhalen – je bereikt een hoger doel

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Laetitia

Een bijzondere ervaring die ik iedereen kan aanraden. Ik heb het als rustgevend en helend ervaren. Irene is deskundig en weet je snel op je gemak te stellen. Ze weet de kern te raken.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo

Marloes Tutert-Lettele

Eerste keer voor mij een ademretraite. Bijzondere ervaring om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Voor herhaling vatbaar.

Workshop Ademkracht via Hans Peter Roel – KI Centrum

Jan

Vandaag was weer een dag met bewustwording. Het bewust met mezelf bezig zijn, er de tijd voor nemen. We hadden een fijne groep waardoor ik het gevoel had dat we onszelf konden zijn en ik voelde verbondenheid. Irene is ook een hele fijne vrouw, rustig en een fijne energie. Ik hoop na vandaag weer wat meer bewust te zijn van mijn ademhaling en meer energie te hebben. Heel veel dank voor vandaag!

Workshop Stress Release – Thermen Busloo Retreats

Francis

Heel fijn om opnieuw te ervaren hoe mooi groepswerk is. Dat alle emoties worden gedragen. Ik merk aan mezelf dat ik veel zachter word en al mijn muurtjes zakken. Met een heel fijn en voldaan gevoel naar huis. Ik vond de opbouw van de dag heel fijn. van rustig naar intens. De balans tussen theorie en praktijk en ruimte voor ieders verhaal heb ik ook als heel plezierig ervaren. En de kracht van adem……Magisch!! Dank!

Workshop Ademkracht – via Hans Peter Roel – KI Centrum

Anoniem

Mijn ervaring van deze dag: Ik had geen verwachting maar toch is het geslaagd. Ik weet dat mijn adem mij nooit in de steek zal laten en dat ik er zelfs meer kracht, rust en ontspanning uit kan halen. Ik vond het een leerzame en fijne dag met mooie en lieve mensen om mij heen.

Workshop Stress Release – Thermen Bussloo – Retreats

Manon

Sinds kort zit ik bij Irene op ademles. Wat een eye opener wat deze oefeningen voor je doen. Ik had weinig weet van de effecten van een goede ademhaling. Maar nu ik daar enigszins aan geproefd heb smaakt het naar meer. Irene zorgt voor veel afwisseling in de lessen en ze heeft veel kennis. De lessen zijn erg fijn, interessant en geven veel inzicht! Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer ‘lucht in het leven’!

Margot IJzerman

Ademen doen we allemaal, automatisch, zonder er bij na te denken. Toch is het fijn om daar regelmatig wel even bij stil te staan, om goed ademhalen te integreren in het dagelijks leven, ben ik ademlessen gaan volgen bij Irene. Dit gebeurt op een rustige respectvolle wijze in een prachtige ruimte. Afgelopen donderdagavond na een vermoeiende dag, ging ik letterlijk opgeladen naar huis en dat na 1 sessie. Ik kijk nu al uit naar de volgende. Ellen E.

Bedankt voor deze waardevolle dag. Verdieping bereikt in korte tijd waar ik verder mee aan de slag kan

Workshop Veerkracht van de Adem – Thermen Bussloo

Carla

Het was een hele fijne ervaring. De coach was ook erg rustig waardoor ik ook rustig werd. Daarnaast zijn de oefeningen erg praktisch maar simpel zodat ik ze vast vaak ga toepassen. Al met al een erg fijne ervaring waar ik zeker wat aan heb. Bedankt hiervoor.

Workshop Stress Release Thermen Bussloo – Retreats

Ramon

Irene is al zo n 20 jaar mijn lieve vriendin, we hebben samen veel meegemaakt. Irene is nu ook mijn ademcoach. Ik ben begonnen in een ademgroep met maximaal 4 personen en een paar weken geleden heb ik voor het eerste een individuele ademcoaching gehad. Nooit gedacht en geweten dat ademen zoveel voor je kan betekenen. Irene heeft me verschillende ademtechnieken geleerd, ze doet dit bij haar thuis. Vanaf het moment dat je haar huis binnenstapt voel je je meer dan welkom en is het heel vertrouwd, waardoor het niet moeilijk is om jezelf open te stellen. Irene neemt alle tijd voor me, weet precies wat ik nodig heb op het juiste moment, kan goed verwoorden waar het bij mij over gaat, heeft me ontzettend veel geleerd over mezelf. Ik ben enorm gegroeid sinds zij mijn coach is en groei nog steeds. Miranda van Esseveld

Wauw, ik ben er sprakeloos van. Ik ben echt onder de indruk van de audio, van het verhaal, van je stem en hoe je het brengt, van de geluiden en de muziek.

Dankjewel voor dit prachtige cadeau! Ik zag de audio gisteren in mijn mailbox en heb hem toen geluisterd.
Ik viel in slaap tijdens het luisteren, maar wist niet zeker of dit kwam doordat ik zelf moe was of dat dit het effect van de audio was.
Net heb ik weer geluisterd en heb ik het helemaal kunnen beluisteren en ervaren. Echt knap gedaan, Irene!
Ook na deze luistersessie ben ik behoorlijk moe. Ik denk dat de audio het een en ander in werking zet, zowel fysiek als emotioneel. Daar ben ik blij mee.

Ik ga de komende tijd dagelijks luisteren naar het verhaal en ervaren wat het gaat doen. Ben benieuwd.
Ontzettend bedankt en nogmaals complimenten voor het resultaat. Marlon Wesselink

Wauw Irene, ik heb hem op mijn gemak beluisterd en het is echt heel mooi. Jouw stem is super fijn om naar te luisteren en de manier waarop jij de fantasie gebruikt en het visueel maakt met bootjes, springkussen, berg enz.., vind ik echt geweldig. Ik was super ontroerd door de enorme dankbaarheid aan het einde. Die is super krachtig! Echt heel erg bedankt! Fenna Bolkesteijn

Herboren! Vrijheid! Wat een ontzettend mooie ervaring voor mijzelf.

Ik neem ALLES mee! Mijn dank is groot.

Lieve groet.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Liselotte

Heel ontspannen. Heerlijke dag gehad. Alles was goed verzorgd. De locatie, het eten, mooie omgeving. Goede bruikbare oefeningen en als extraatje de sauna er na, Zalig!

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Anoniem

Voor het eerst in zeer lange tijd niet gepiekerd!
Dank daarvoor

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

Een verademing…

De rust om jezelf te mogen vinden, herontdekken en vanuit daar de ruimte om vol vertrouwen op weg te gaan

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Estelle

Een bijzonder fijne dag, een cadeau voor jezelf. P.s. ook complimenten aan de cateraar!

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anoniem

Heel bijzonder en rakend. Heel erg bedankt voor de leerzame en effectieve dag. Heel mooi om te zien dat je zelf zoveel passie hebt voor het vak en dit zo goed kunt overdragen.

Bedankt!

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Anoniem

Bewust ademen, een fijne ervaring, een confronterende ervaring ook, daarna een bevrijdend gevoel. Goed om deze technieken van ademen te hebben ervaren. Ik ga ze vaker oefenen en het zal mij zeker helpen.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Marjolijn

Het was een heel fijn workshop. Prettig, rustige omgeving en Irene heeft iedereen welkom gevoel kunnen geven. Ik vond mooi hoe iedereen wordt langzaam in een soort flow genomen. Je had ruimte om alles meedoen of op je eigen manier en toch alles ervaren. De dag was niet te lang, met genoeg ruimte voor rust, interactie en emoties.

Van harte bedankt!
Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Greta

Hele fijne workshop waar je bewust kennis maakt met de ademhaling. Het is leerzaam en je komt tot nieuwe persoonlijke inzichten. Er is ruimte voor ieders eigen inbreng en dat creëert een fijne sfeer waarin je jezelf kan zijn.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Ingrid

Ik moet het denk ik even laten bezinken om te merken wat het effect is op mij, deze dag. Ik vind jou een ontzettend lief mens. Momenteel voel ik dus nog geen mening maar ik vond het heel fijn om vandaag heel bewust met mezelf bezig te zijn en de positieve energie van deze groep mensen te voelen.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo Anniek

Ik vond een heerlijke ontspannen dag. Tijd voor mezelf en ik neem de ademhalingstechnieken mee naar huis en naar mijn werk. En ik neem mee: de mooie bijzondere verhalen van de deelnemers.

Workshop Veerkracht van de Adem bij Thermen Bussloo

Karine

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant