06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Alvast wat GRATIS waardevolle weetjes: 

– Wist je dat je een stukje Ego bewustzijn ontmoet dat graag bewust wil worden doordat je bepaald onzeker gedrag hebt, weinig vertrouwen hebt of erg gevoelig bent? Je Ego bewustzijn wil alleen maar herkend en geleid worden. Bewust Ademhalen helpt hier enorm bij!

– Wist je al dat jouw gedrag van vandaag de dag beinvloed wordt door indrukken en energieen uit je omgeving maar ook door vroegere ervaringen uit je jeugd? En dat ook ervaringen van ouders en grootouders nog steeds doorwerken in jouw manier van leven van iedere dag? 

Plan een GRATIS TELEFOONGESPREK in met mij VAN EEN HALF UUR 1 OP 1 en ontdek of het samenwerken met je eigen ademhaling jou kan helpen bij jouw (levens)vraag. Volledig vrijblijvend! 

– Wist je dat in Oude Tradities en Culturen de Adem Heilig was? Het was verbonden met de Levenskracht. En dat IS nog steeds zo al hebben wij dat nooit geleerd op school!!

Wat zou dit gegeven voor jouw leven kunnen betekenen op het gebied van zelfvertrouwen, onzekerheid en hooggevoeligheid? Wat als je deze oude kennis en wijsheid weer herinnert en meeneemt in je alledaagse leven?

Stuur een mail naar: artz.irene@gmail.com en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant