06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Alvast wat GRATIS waardevolle weetjes: 

– Wist je dat je als je bewust wordt van een stukje verzet, spanning of onrust dat je dan je Ego bewustzijn ontmoet? Deze wil je eigenlijk graag een handje helpen maar reageert vanuit oude patronen.

– Wist je dat je hier zelf heel makkelijk iets aan kunt doen? Aan het feit dat je altijd zo reageert zoals je doet? En dat je in samenwerking met jouw hart jouw ziel kunt ervaren en dus een veel fijner leven kunt leiden? 

– Wist je dat alle nare dingen die je meemaakt in je leven jou juist helpen om te groeien en bewust te worden?

– Wist je dat je als je je Ego bewustzijn leert kennen je jezelf leert kennen? En dat je daardoor kunt denken en voelen en fysiek kunt ervaren?

– En wist je dat als je dit kunt herkennen in jezelf je hart zich steeds verder voor je opent? En dat dat een ongeloofelijk diep en warm gevoel van thuiskomen is?

– Wist je dat je ademhaling je eenvoudig kan helpen om deze patronen bewust te maken en dat je dat altijd en overal in het bekende NU Moment kunt doen?

– En wist je ook al dat jouw gedrag van vandaag de dag beinvloed wordt door indrukken en energieen uit je omgeving maar ook door vroegere ervaringen uit je jeugd? En dat ook ervaringen van ouders en grootouders nog steeds doorwerken in jouw manier van leven van iedere dag? 

– Wist je dat in Oude Tradities en Culturen de Adem Heilig was? Het was en is verbonden met de Levenskracht, met de Bron, of noem het God. Helaas heb je dat nooit geleerd op school maar al wel heel vaak ervaren, ook al heb je dat misschien nu nog onbewust. 

– Wist je dat een sessie 1 op 1 met mij je aanraakt in de diepte, je opent voor mogelijkheden en je vertrouwen geeft in jezelf? Niet omdat ik iets doe maar omdat jij een diep gevoel van waarheid in jezelf ervaart. 

Mail naar: artz.irene@gmail.com

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant