06-22654352 welkom@ireneartz.nl

HeartMath 

Maak het Verschil met Hartcoherentie

en Leef je Leven vanuit je Hart 

Ik gebruik de technieken van Heartmath om je te leren voelen. De overstap van het denken naar het voelen. Van mannelijke naar vrouwelijke energie te maken om vervolgens weer de balans tussen beiden te ervaren.

De Ademcoaching die je ontvangt zijn specifiek gericht op het hart. Je leert hoe je jezelf steeds in iedere situatie coherent kunt maken en hoe je daardoor vanuit de beste versie van jezelf in elke situatie kunt handelen.

De beste versie van jezelf is jouw Unieke Zelf. Is ook jouw Zielewens. Is het zingen van jouw Soulsong. Daar expressie en vorm geven in je leven. Daar achter zien te komen. Jouw song te horen.

De handvatten die je krijgt door het HeartMath programma gaan je hierin ondersteuning geven. Je leert praktisch neer te zetten, en je leert voelen in de diepte.

Wil je wat meer informatie over Heartmath klik dan op onderstaande link. Iedere coach werkt op zijn/haar manier met de technieken van HeartMath. Bij mij is de coaching volledig gericht op het zakken vanuit het hoofd naar het hart, het zien op het scherm van de effecten, daarmee je eigen overtuigingen en gewoontepatronen bewust krijgen, de creator zijn van je eigen leven, je stuur weer in handen nemen en oude overlevingspatronen uit je verleden (regressie) bewust worden, helen en vergeven.

Lees meer over hartcoherentie

 

 

 

 

 

Hartcoherentie werkt op drie niveaus

  • Individueel

    Meer mensen dan ooit voelen zich aangespoord om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun houding, gedachten en emoties. Ze integreren zelfregulatie en lichaamsbewustzijn om hun leven gelukkiger, effectiever en gezonder te maken.

  • Sociaal

    De HeartMath-technieken maken zichtbaar dat onze emoties en intenties ook van invloed zijn op het welbevinden van de mensen om ons heen. Met Sociale Coherentie kunnen we de samenwerking in groepen bewust een positieve draai geven. Samen coherent worden zorgt voor een sterke teamgeest, creatieve oplossingen, kwalitatieve interactie en werkelijke zorg voor elkaar.

  • Globaal

    Uit onderzoek blijkt dat het elektromagnetische veld van de aarde helpt de onderlinge verbondenheid tussen alle levende systemen te synchroniseren en te ondersteunen. HeartMath vindt dit baanbrekende onderzoekswerk in deze tijd van grote onzekerheden en toenemende polarisatie belangrijker dan ooit.

“Dare to connect with your heart. You will be lifting not only yourself and those you love and care about, but also the world in which you live.”Doc Childre, HeartMath Founder

 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant