06-22654352 welkom@ireneartz.nl

HeartMath 

Maak het Verschil met Hartcoherentie

en Leef je Leven vanuit je Hart 

Leer om op elk moment je emotionele evenwicht te verbeteren, je bewust te worden van opgebouwde stress en deze los te laten, zodat je je beter voelt en helderder kunt denken.

Met eenvoudige technieken kun je het patroon van je hartritme veranderen en gelijkmatiger maken, waardoor je zelf zorgt voor een evenwichtiger, effectiever en gezonder leven.

Coherentie werkt aanstekelijk. Het begint bij onszelf en heeft een positief effect op anderen.

Lees meer over hartcoherentie

 

 

 

 

 

Hartcoherentie werkt op drie niveaus

  • Individueel

    Meer mensen dan ooit voelen zich aangespoord om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun houding, gedachten en emoties. Ze integreren zelfregulatie en lichaamsbewustzijn om hun leven gelukkiger, effectiever en gezonder te maken.

  • Sociaal

    De HeartMath-technieken maken zichtbaar dat onze emoties en intenties ook van invloed zijn op het welbevinden van de mensen om ons heen. Met Sociale Coherentie kunnen we de samenwerking in groepen bewust een positieve draai geven. Samen coherent worden zorgt voor een sterke teamgeest, creatieve oplossingen, kwalitatieve interactie en werkelijke zorg voor elkaar.

  • Globaal

    Uit onderzoek blijkt dat het elektromagnetische veld van de aarde helpt de onderlinge verbondenheid tussen alle levende systemen te synchroniseren en te ondersteunen. HeartMath vindt dit baanbrekende onderzoekswerk in deze tijd van grote onzekerheden en toenemende polarisatie belangrijker dan ooit.

“Dare to connect with your heart. You will be lifting not only yourself and those you love and care about, but also the world in which you live.”Doc Childre, HeartMath Founder

 

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant