06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Onvoorwaardelijk.

Ik werk in de 1 op 1 coaching al een poosje zonder voorwaarden. Dat vinden veel mensen heel bijzonder. Je kan eigenlijk nooit ergens iets volgen of doen zonder dat je er voor moet betalen.

Vanaf het moment dat ik mensen vertel dat zij zelf hun hart mogen openen voor wat hen hier wordt aangeboden gebeurt er vaak iets heel bijzonders. Want juist voor het toelaten van het voelen komt men juist vaak bij mij. Dus deze vraag om te voelen in dit financiele stukje is best lastig soms.

Soms wil men toch graag een factuur en vinden ze het voelen hierin te lastig. Dan stuur ik een factuur. Geniet ik ook van. Ik word echt wel blij van geld. Soms geeft men contant geld. Dat neem ik ook dankbaar aan.

1 keer was er een vrouw en die nam het hele HeartMath traject dankbaar en gratis aan. Toen ze klaar was, na 7 sessies van 2 uur per keer inclusief werkboek voelde ze dat er iets veranderd was in haarzelf. Haar hart was meer open door al haar eigen werk en kwam terug op haar beslissing het gratis te willen ontvangen. Maar door de onvoorwaardelijke opening in eerste instantie dat ze gewoon helemaal welkom was, is haar strakke hartspier ontspannen, heeft ze deze ervaring op aarde echt mogen hebben en voelde ze zich echt welkom. 

Deze vrouw heeft mij uiteindelijk een flink bedrag betaald inclusief een prachtige blos bloemen. Dit was meer dan ik had ontvangen dan als ik een standaard factuur had verzonden.

Ik weet dat wat je zaait je ook oogst. Je trekt naar je toe wat je leeft. Je ontvangt wat je bent. De waarde is al aanwezig. Sommige mensen tappen hier moeiteloos op in en anderen hebben daar heel veel moeite mee. Het is een prachtig proces om te laten ontvouwen. Ook in mezelf als Ondernemer. Het daadwerkelijk belichamen van liefde, dat is waar mijn coachings allemaal over gaan. Daarin sta ik de mensen bij, dus leef ik dat ook zelf. 

Als je eenmaal de Liefde leeft ontstaat er een diepe rust. Een vertrouwen. Leven is Liefde. 

Dus zonder voorwaarde. Je bent van harte welkom.

Mail voor een afspraak naar: artz.irene@gmail.com

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant