06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Ervaringen .. diepe.. nare.. verdrietige.. naast de leuke

Een diepe reis vanuit Dualiteit naar Eenheid

 

Als mijn zoontjes 5 en 7 jaar oud zijn overlijdt hun vader aan een ziekbed van 3 jaar. Precies 3 jaar daarvoor was hij al weggegaan en kreeg een relatie met de buurvrouw van een paar huizen verderop. Ik kwam in een burn-out terecht en een rouwproces terecht, kon niet meer werken, niet meer normaal boodschappen doen, voor mijn beide jongens zorgen en al helemaal niet voor mezelf. Het enige wat ik nog kon was niets… Niets.. Een groot zwart gat gaapte me aan

Deze periode in mijn leven luidde het begin in van een diepte reis naar mijn hart, mijn ziel en mijn verbinding met de Bron, met God.

In deze periode voelde ik na een aantal maanden burn-out dat ik iets voor mezelf moest doen. Alleen alles was met te veel en te vermoeiend. Zo kwam ik terecht op een website waar ze iets deden met ademhalen en dat dat zou ontspannen en relaxen. Dat leek me heel fijn en ik meldde me aan.. Dat was het begin van een ongelofelijke reis en het deed 10.000 x meer met en voor mij dan ik toen ooit kon vermoeden..

Ik ben in mijn leven heel veel geconfronteerd geweest met verlating door partners, diepe eenzaamheid en een gevoel van niet goed genoeg zijn.

 

Op zielsniveau heb ik in een liefdesrelatie een diepe zielsconnectie mogen ontmoeten. In dit leven en in eerdere levens heeft zij mijn grootste angsten zichtbaar laten worden. Dit was menselijk gezien het moeilijkste wat ik ooit heb mogen aankijken, op zielsniveau het grootste geschenk. Zij trok de pleister van de wond waardoor deze openscheurde. Om de diepste pijn omhoog te halen. Eerst enorm te hechten, mezelf volledig te verliezen in haar om vervolgens weer alles abrupt los te moeten laten. Woede, pijn, enorme boosheid en een ondragelijk diep verdriet en eenzaamheid hebben mij aangeraakt. Om daarin en daardoor mijzelf weer terug te vinden.

Ik ben nu een diep dankbaar levend mens die haar leven leeft met hart en ziel in verbinding met de Bron, met God. Ik heb de levenservaringen om anderen op hun wegen te zien in hun persoonlijkheid en als zielswezen. Ik help zonder enige voorwaarde de eigen waarheid te her-ontmoeten en hun zielsverbinding weer te kunnen voelen, te herstellen, te vergeven en te helen met eigenliefde zodat met weer thuis komt.

Ik werk full time als adem en meditatietrainer. Ik doe dit in 1 op 1 setting, workshops en trainingen. Ook mag ik in de Wellness van de Thermen Resorts de weldadige Rituelen verzorgen. Rituelen die bijdragen aan een healing indien nodig en frequentieverhoging. Ik werk onderandere als Groepstrainer voor HeartMath Benelux. Ik kan niet anders meer dan te wandelen op de Weg van mijn Hart.

In mijn eerdere werk als begeleider voor mensen met een verslaving heb ik kunnen bijdragen aan het begrip rondom verslaving. Het helpen hierin inzichten te verkrijgen. Een vrij nieuwe kijk hierop is dat alle gedrag, patronen, gewoonten etc allemaal terug te herleiden zijn naar traumas, familielijnen en karmische thema’s die men meeneemt iedere keer als men geboren wordt op aarde, dus in iedere incarnatie.

Deze thema’s kunnen op persoonlijk vlak heel pijnlijk en soms onverdraaglijk zijn, waardoor men nog geheel onbewust is van de oorsprong en verstrikt raakt in het leven van alledag. Men zoekt uitwegen om zichzelf een sprankje van hoop en verlichting te geven. Men raakt verslaafd aan deze genotmomenten wat gezien de problematiek logisch is.

In de reguliere maatschappij wordt verslaving tot op heden in de diepte nog niet goed begrepen. Ik heb zelf jarenlang een gedragsverslaving gehad en eigenlijk kunnen we stellen dat we allemaal bepaalde verslavingen in ons systeem hebben. Denk daarbij aan voeding, onze dagelijkse patronen en overtuigingen of dingen die voor ons onmisbaar lijken te zijn. Op eigen kracht heb ik mogen ontdekken hoe hier bij mezelf naar te kijken, uit het verzet te kunnen komen, de diepte te doorgronden om  uiteindelijk de verslaving de baas te zijn door te healen op diep niveau. Hiermee is het karmische thema geheeld, ook in de lijn van mijn voorouders.

Als moeder van twee puberzonen ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van twee nieuwe tijds kinderen die niet meer willen en niet meer passen in het huidige oude systeem. Zij laten zich niet meer breken, passen zich niet meer aan. Het gaat op hun eigen-wijze. Mede door mijn twee jongens ben ik losgekomen van oude systemen en ben ik met volle vaart afgestormd op een leven vanuit verbinding. Diep dankbaar voor de teachings van ‘mijn’ boys.

In maart 2024 heb ik het geluk mee te mogen doen met de Regressie/Reincarnatie Therapie Opleiding van Maarten Oversier. Vanuit het werken met het Medicijnwiel en de Elementen kom ik in een nog dieper contact met mijn roots bij de Indianen die ik altijd diep in mijn hart en systeem heb gevoeld en geleefd. In een eerdere Sjamanen Opleiding kwam ik in contact met het Ware Levende Wezen van Moeder Aarde en het Universum. Vandaaruit is een diep begrijpen geopend en een Onvoorwaardelijke dienstbaarheid aan Al wat Leeft.

Leven zonder voorwaarden. Van hart tot hart. Dit te leven voelt voor mij kloppend en waar.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant