06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Ervaringen .. diepe.. nare.. verdrietige.. naast de leuke

Ze hebben me mogen aanraken op diep level waardoor ik mijn persoonlijkheid als mens mocht en mag leren kennen in samenwerking met die hogere liefdevolle bron in mij.

Het leven rijkt mij alles aan wat ik mag leren en waarvoor ik speciaal naar de Aarde ben gekomen. Een leven van dualiteit, verzet, angst en een hoog stresslevel naar een leven vanuit vertrouwen, overgave, vergeving en liefde.

Als mijn zoontjes 5 en 7 jaar oud zijn overlijdt hun vader aan een ziekbed van 3 jaar. Precies 3 jaar daarvoor was hij al weggegaan en kreeg een relatie met de buurvrouw van een paar huizen verderop. Ik kwam in een burn-out terecht en een rouwproces terecht, kon niet meer werken, niet meer normaal boodschappen doen, voor mijn beide jongens zorgen en al helemaal niet voor mezelf. Het enige wat ik nog kon was niets… Niets.. Een groot zwart gat gaapte me aan

Deze periode in mijn leven luidde het begin in van een diepte reis naar mijn hart, mijn ziel en mijn verbinding met de Bron.

In deze periode voelde ik na een aantal maanden burn-out dat ik iets voor mezelf moest doen. Alleen alles was met te veel en te vermoeiend. Zo kwam ik terecht op een website waar ze iets deden met ademhalen en dat dat zou ontspannen en relaxen. Dat leek me heel fijn en ik meldde me aan.. Dat was het begin van een ongelofelijke reis en het deed 10.000 x meer met en voor mij dan ik toen ooit kon vermoeden..

Ik ben in mijn leven heel veel geconfronteerd geweest met verlating door partners, diepe eenzaamheid en een gevoel van niet goed genoeg zijn.

 

Mijn tweeling op zielsniveau heb ik mogen ontmoeten in dit leven als liefdesrelatie en zij heeft mij mn allergrootste angst laten voelen en ervaren. Dit was menselijk gezien het moeilijkste wat ik ooit heb mogen aankijken, op zielsniveau het grootste geschenk. We weten dat we hiervoor in elkaars leven waren. Om de diepste pijn omhoog te halen. Eerst enorm te hechten, mezelf volledig te verliezen in haar om vervolgens weer alles abrupt los te moeten laten. Woede, pijn, enorme boosheid en een ondragelijk diep verdriet hebben mij aangeraakt. Om daarin en daaronder mijzelf weer terug te vinden.

Ik ben nu een diep dankbaar levend mens die haar leven leeft met hart en ziel, de levenservaringen heeft om anderen op hun wegen te zien en hun te helpen hun eigen waarheid te ontmoeten en hun zielsverbinding weer te kunnen voelen.

Tevens werk ik als begeleider met mensen met een verslaving. Omdat alle patronen, gewoonten, traumastukken allemaal terug te herleiden zijn naar traumas, familielijnen en patronen en gewoontes met zich meenemen, genoemd verslaving. Al dan niet met middelen. Ook hierin heb ik zelf mijn eigen ervaringen en ben ik op eigen kracht weer uit gekomen.

Als moeder van twee puberzonen ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van twee nieuwe tijds kinderen die niet meer willen en niet meer passen in het huidige oude systeem. Zij laten zich niet meer breken, passen zich niet meer aan en gaan overal mee om op hun eigen-wijze. Mede door mijn twee jongens ben ik losgekomen van oude systemen en ben ik met volle vaart afgestormd op een leven vanuit verbinding. Verbinding vanuit mezelf met de wereld. Diep dankbaar voor ‘mijn’ boys.

Het begeleiden van mensen op hun prachtige eigen weg geeft mij een diep gevoel van Leven, van bestaan als mens, van het vervullen van mijn zielsmissie en van het delen van Liefde en het op Aarde brengen daarvan.

Als er niets meer is is er stilte, het grootste geluk, een diep gevoel van thuiskomen.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant