06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Een intense reis veranderde mijn leven volledig.

Mijn naam is Irene Artz. Ik ben geboren in 1976 en ben moeder van 2 prachtige kids. Mijn hart is stap voor stap open gegaan. Na de scheiding van de vader van de boys ben ik op mezelf gaan wonen. Dit was intens en heftig en ik stond opeens overal alleen voor. Vlak na onze scheiding is hij ziek geworden en kreeg hij te maken met een kanker die zich steeds verder uitzaaide. Deze tijd was voor alle betrokken intensief en tegelijkertijd ook heel verbindend. Hij is 3 jaar ziek geweest en uiteindelijk overleden in 2013. Je kunt dus spreken van een rollercoaster in deze tijd. Allerlei dingen zijn hieruit voortgekomen bij mij. Ik moest gaan kiezen voor mezelf. Helemaal. Want ik brandde volledig op. Ik moest een aantal keren switchen van baan. Ik belandde voor langere tijd met een burn-out op de bank en voedde me met chips. Ik had simpelweg nergens zin in of energie voor. Ik moest voor mezelf zorgen en 2 boys die toen 5 en 7 waren.
In de ziekteperiode heb ik mijn ex-man zien veranderen. Er kwamen zoveel nieuwe dingen op zijn weg. Allerlei keuzes te maken op het gebied van zijn kinderen, zijn nieuwe relatie, zijn eigen bedrijf, zijn gezondheid. Ik heb gezien hoe hij steeds meer keuzes van zijn hart ging maken en steeds meer voor die dingen koos die voor hem echt waarde hadden. Tijdens deze 3 jaren heb ik heel veel geleerd. Ik heb mezelf en de kids mogen begeleiden in het rouwproces tijdens de scheiding, de ziekte en na het overlijden. Deze intense periode heeft mijn leven veranderd en me laten zien waar mijn kracht ligt. Ik ben in deze verdiepende periode allerlei persoonlijke dingen gaan doen. Ik was niet te stoppen. Dit voelde zo enorm goed. De Godinnenacademie om de vrouwelijke kracht in mezelf aan te spreken, mijn intuitie, het voelen helemaal te omarmen, in zachtheid. Wat een heerlijkheid! Shamballa bracht me het werken met energie en symboliek. Daarna ben ik me gaan verdiepen in Sjamanisme en dit bracht me bij de universele kennis, de diepe verbinding met alles wat is, de verbinding in mij. Hier voelde ik me ontzettend in thuis en ik voelde dat dit was wat voor mij klopte. Die puurheid, die echtheid, ik was diep geraakt.

Er volgde een opleiding om iets te doen met mijn hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid en dat was de opleiding tot Sensi Therapeut. Hiermee maakte ik een echte start met coaching van gevoelige mensen en dook ik direct in een nog diepere leerschool voor mezelf. Daarna heb ik een opleiding tot Holistisch Ademcoach gevolgd en een opleiding tot HeartMath Mentor waarbij ik ontdekte dat je je ademhaling op ieder moment kan inzetten voor jezelf. En dat ademhalen op een bewuste manier je op plaatsen kan brengen waar je nog nooit bent geweest. Een enorm krachtige, verruimende en verrijkende tool die het diepe contact met mezelf enorm heeft vergroot en versterkt. Het werken als ademcoach bij Verslavingszorg Amethist op de detox afdeling in Almere bracht me een intense verdieping in de unieke mens. Momenteel werk ik zowel in mijn eigen praktijk in transformerende 1 op sessies en als groepstrainer bij Wellness Centrum Thermen Bussloo. Ik werk graag met de technieken van HeartMath voor opening en ondersteuning en daarnaast ook met de wijsheid van het Nieuwe Aarde bewustzijn en begeleid ik mensen in de overstap van het 3D naar het 5D bewustwordingsproces. Hartbewustzijn is wat er van ons gevraagd wordt in deze bijzondere, soms uitdagende tijd waarin van ons gevraagd wordt de diepte in te gaan met onszelf. Een diepe dankbaarheid is er voor het ‘werk’ wat ik mag doen.

Life whispers, listen closely!

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant