06-22654352 welkom@ireneartz.nl

Waarom was ik altijd zo onzeker als mensen mijn mening vroegen? Zo ontzettend bang om fouten te maken en om veroordeeld te worden..

Ik durfde wel met het grootste gemak het wildste paard te berijden. Ik had al jong een fascinatie voor Indianen, Natuur en Wilde dieren. Dan kwam ik tot leven..

Maar mensen vond ik ingewikkeld, met dieren ging het zo vanzelf, die kon ik vertrouwen en alles mee delen..

Die mensen lieten mij ook vaak merken dat ik niet goed genoeg was en dat ik me maar moest aanpassen aan hun.. en dat deed ik dus… 

Door de paarden heb ik geleerd om de wereld weer een beetje te vertrouwen. Ik vond mensen altijd veel te ingewikkeld en ik voelde me nooit bij hen op mijn gemak. Ik merkte dat ik mensen niet aan wilde kijken. Zij deden dat altijd wel bij mij. Veel te lang en ik werd er altijd ontzettend ongemakkelijk van. Alsof ik in 1 oogopslag hun hele leefwereld kon zien. Ik wilde vroeger niets met spiritualiteit te maken hebben. Ik vond het vooral vaag. Ga maar gewoon leven was mijn motto.

Ik ontdekte in de loop van de tijd dat ik goed was in het aanvoelen van ‘dingen’ bij mensen. Het ging zo vanzelf dat ik het eerst niet opmerkte. Door mijn werk als paardrij-instructeur kwam ik erachter dat als mensen gingen samenwerken met de paarden er een bepaalde magie ontstond. Ik werd diep geraakt door deze eenheid en eenvoud dat ik besloot om de mensen meer in mijn hart toe te laten.

Mijn natuurlijk aanvoelen kreeg de naam hooggevoeligheid en helder voelen. En opeens leken er meer mensen te zijn zoals ik. Vooral vrouwen die ook niet voor zichzelf durfde op te komen. Vrouwen die zich altijd maar aanpaste en zichzelf wegcijferde. En ook enorm gevoelig waren. Ik ging van ze houden. En ik besloot vanuit een diepe Bron in mij om deze vrouwen te helpen.

Mijn visie op het Leven:

Alles is met elkaar verbonden. Het is een continu doorstroom van oude patronen die in aanraking komen met nieuw leven. Dat innerlijk te begrijpen geeft een andere kijk op het leven en maakt van een moeilijkheid een mogelijkheid. Een innige dans met de ziel. Ik raak mensen moeiteloos aan in hun verbinding met hun ware Natuur waardoor zelfvertrouwen een natuurlijke basis is en zichZelf zijn een natuurlijk gegeven.

 

De Regen de Rivier.. het zijn mijn broeders

De Reiger en de Otter, Lucht en Land

En alles staat met alles in verbinding

In een cirkel, een oneindig groot verband

(uit Pocahontas)

Mijn sterrenbeeld is Ram en dat betekent Energie en Vuur. Twee elementen waar ik graag mee werk om alle kwetsbare hooggevoeligheden te helpen op Aarde te brengen en daarmee vorm te geven in ieders dagelijks leven. Een Bruggenbouwer tussen Hemel en Aarde.

Mijn Spirit Animal is een Wilde Mustang.

© 2018 - Irene Artz | gebouwd door VA Brabant